HEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI KONTAKTA OSS

TILLBEHÖR

EnGarde erbjuder en mängd olika tillbehör för att enkelt uppgradera en EnGarde väst mot speciella hot. Vi erbjuder också EnGardes ballistiska bombfiltar, en av de mest mångsidiga och användbara sakerna i en utrustning för att trygga personal och egendom med hjälp av ett skydd på Nivå IIIA från små sprängladdningar och granatsplitter.


TitanSkin™

Enbart EnGardes ENGARDIIIA-ULTRA-06 panel ger ett utmärkt skydd mot knivar och andra vassa föremål såsom nålar, men i kombination med TitanSkin panelen kan en väst förbättras för att hålla SPIKE 1 skyddsnivån mot mer tunga, koncentrerade vassa föremål såsom isklyvare.
Specikationer:

NIJ védelmi szint: SPIKE 1 (with ENGARDEIIIA-ULTRA panel)
Storlek: 25 cm x 30 cm / 10" x 12"
Vikt: 0.2 kg
Tjocklek: 4 mm / 0.16“ENGARTEX™

Även om våra ballistiska paneler redan överträffar NIJ standarden och inkluderar anti-våld sömmar, kan vår ENGARTEX™-panel ge dig upp till 35% extra skydd genom att lägga till flera skyddande lager. ENGARTEX™-panelen är bekväm, lätt och flexibel och den kommer att uppgradera din väst för att du skall kunna övervinna ammunitionstillfällen i högre hastigheter och minska våld med lättare knivvapen.
Specifikationer:

Tillagt skydd: Upp till 35%
Storlek: 25 cm x 30 cm / 10" x 12"
Vikt: 0.19 kg / 0.42 lbs
Tjocklek: 3.5 mm / 0.14”