HEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI KONTAKTA OSS

TAKTISKT KROPPSPANSAR

För militär- och taktiskt brottsbekämpande personal som kräver den högsta skyddsnivån, har vi utvecklat EnGarde Patrull, EnGarde Leopard och EnGarde Panter. De här västarna har de senaste materialen, såsom Dyneema® för att ge ett maximalt, kompromisslöst skydd. Skyddet mot pistolangrepp och ett större täckningsområde för kroppen är de viktigaste egenskaperna för de här modellerna.


EnGarde Patrull

Vår EnGarde Patrull väst är ett idealiskt val för personal som ibland behöver ökat skydd under körningar i höga hastigheter eller mot pistolhot. EnGarde Patrull har två praktiska utvändiga fickor som rymmer borttagbara hårda pansarplattor. Inläggen med de hårda pansarplattorna ger maximalt skydd mot gevärseld och förbättrat skydd mot vassa föremål. Plattorna skyddar även användarens förmåga att besvara elden efter att själv ha varit med i striden. Det nya, borttagbara SMART™ sidobandssystemet ger maximal flexibilitet.
Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEII-ULTRA™,
Västens material: Kraftigt Cordura®
NIJ skyddsnivå: II/RPS1, IIIA, III eller IV
Vikt (medium storlek): 1.6 kg för NIJ Nivå II / RPS 1
1.90 kg för NIJ Nivå IIIA
4.25 kg med två Nivå III inlägg
7.25 kg med två Nivå IV inlägg
Färg: Marinblå
Tillbehör TitanSkin™ Anti-Hugg paneler, SteelSkin™ Anti-Hugg paneler och ENGARTEX™ Paneler som skyddar mot små incidenterEnGarde Leopard

EnGarde Leopard är vår senaste angreppsväst för taktiska officerare. Designen erbjuder bekvämligheten av ett komplett MOLLE-bärsystem utan att kompromissa när det gäller ballistiskt skydd eller mobilitet. EnGarde Leopard har externa sidoremmar som möjliggör en snabb och enkel tillgång. De främre och bakre yttrefickorna passar för hårda pansarplattor på nivå III och nivå IV. Den kraftiga västen har främre och bakre kardborrfästen för valfria 5cm x 25cm ID-lappar. EnGarde Leopard erbjuder också ett tilläggsskydd för halsen, ljumskarna och bicepsen.
Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEIIIA-ULTRA
Västens material: Kraftigt Cordura®
NIJ skyddsnivå: IIIA, III eller IV
Vikt (medium storlek): 2.8 kg utan hårda pansarplattor
5.3 kg med två Nivå III inlägg
8.6 kg med två Nivå IV inlägg
Färg: Marinblå
Tillbehör: Avtagbart halsskydd, ljumskskydd, samt skydd för överarmarna.EnGarde Panter

Vår beprövade EnGarde Panter modell är en taktisk polisväst som kombinerar maximalt skydd med oöverträffad rörlighet. Den här västen ger ett skydd på NIJ Nivå IIIA. Skyddsnivån kan ökas till NIJ Nivå III eller NIJ Nivå IV genom att sätta in en hård pansarplatta fram och bak. Västen har ett avtagbart hals / axelskydd.
Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEIIIA-ULTRA
Västens material: Kraftigt Cordura®
NIJ skyddsnivå: IIIA+, III eller IV
Vikt (medium storlek): 4.3 kg (västen, inklusive hals/axel + ljumskskydd)
7.1 kg med två Nivå III inlägg
9.9 kg med två Nivå IV inlägg
Färg: Marinblå
Tillbehör Avtagbart nackskydd, ljumskskydd