HEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI KONTAKTA OSS

SPECIALISERADE KROPPSPANSAR & VÄSTAR

De specialiserade västarnaär oöverträffliga när det gäller kvalitet och deär avsedda för en mer vanlig miljö i jämförelse med de militära enheterna eller träningsenheterna. De specialiserade västarnaär utformade och tillverkade med samma känsla för detaljer som våra taktiska västar, vilket resulterar i exceptionella och väl passande skyddsvästar.


EnGarde Puma

EnGarde Pumaär en extern ballistisk skyddsjacka för poliser och säkerhetspersonal. Jackan, som har ett helt vanligt utseende, har sidoöppningar för optimal reglerbarhet och komfort. Den här kraftiga västen har ett nödsituations-handtag och ett midjeband för att säkerställa att jackan hålls på. Designenär standard med fem fasta fickor, en radio- ficka, en ficka med dragkedja, två magasinväskor och en ficka för en mini ficklampa. Västen har också ett kardborrebandsfäste för en stor (10cm x 30cm) ID-lapp baktill och en dolt kardborrebandsfäste framtill för en liten (5cm x 10cm) ID-lapp.
Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEII-ULTRA™,
Västens material: Kraftigt segeldukspolyester
NIJ skyddsnivå: II/RPS1 eller IIIA
Vikt (medium storlek): 1.9 kg för NIJ Nivå II / RPS 1
2.5 kg för NIJ Nivå IIIA
Färger: MarinblåEnGarde Aktiva Västen

EnGarde Aktivär en väst av enastående kvalitet, designad med avsikt att ge en unik lösning för människor med en överordnadsfunktion. Den här västenär idealisk för politiker, affärsmän eller till och med livvakter. Västen väger endast 2.5 kg och den ger användaren ett optimalt skydd på NIJ Nivå IIIA. EnGarde Aktiv ger inte bara ger skydd framtill och baktill utanäven också i sidled.
Specifikáció

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEIIIA-PRO
Västens material: Bomullstwill
NIJ skyddsnivå: IIIA
Vikt (medium storlek): 2.5 kg / 5.5 skålpund
Svart
Färger: