HEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI KONTAKTA OSS

HÅRDA PANSAR OCH HJÄLMAR

EnGarde erbjuder ett stort utbud av det senaste för hårda pansar och hjälmar. Alla våra hjälmar och plattor är designade för att vara bekväma och ge så mycket rörelsefrihet som möjligt och samtidigt erbjuda maximal täckning och skydd. Vi erbjuder inlägg på nivå III och IV beroende på dina skyddsbehov:

EnGarde PASGT Hjälm NIJ Nivå IIIA

EnGarde PASGT hjälmen ger ett skydd på NIJ nivå IIIA mot kulor och granatsplitter. Hjälmskalet har flera lager av Aramidfiber. Det här resulterar i en hjälm som ger maximal komfort, rörlighet samt skydd.
Specifikationer:

Storlekar: Medium / Large
NIJ skyddsnivå: IIIA
Vikt 1.4 kg
Färg: Svart / Marinblå / BrunEnGarde MICH Hjälm NIJ Nivå IIIA

Modular Integrated Communications Helmet (MICH), även känd som Advanced Combat Helmet (ACH), utvecklades av United States Army Soldier Systems Center för att bli nästa generation av skyddande stridshjälmar.

EnGarde MICH hjälmen ger ett skydd på NIJ nivå IIIA mot kulor och granatsplitter. Hjälmskalet har flera lager av Aramidfiber. Det här resulterar i en lätt hjälm som ger maximal komfort, rörlighet och skydd.
Specifikationer:

Storlekar: Medium / Large
NIJ skyddsnivå: IIIA
Vikt: 1.3 kg
Färg: SvartEnGarde DYNEEMA® inlägg Nivå III

EnGarde Dyneema® Nivå III inläggen består av 100% Dyneema®. Inlägget är 3D-böjt och tål flera träffar och splitter. Inlägget har positiv flytkraft och flyter därför på vattnet. Det här inlägget ger ett skydd på Nivå III i samband med (ICW) västen på Nivå IIIA.
Specifikationer:

Storlek: 25 cm x 30 cm
Vikt 1.25 kg
Tjocklek: 1.9 cmEnGarde Aramidfiber / Ker. inlägg Nivå IV

Det här inlägget består av en kombination av Aramidfiber och Keramik. Inlägget är 3D böjt, det tål granatsplitter och artillerikulor (t.ex. 7.62x63 pansargranat) Det här inlägget ger ett skydd på Nivå IV i samband med (ICW) västen på nivå IIIA.
Specifikationer:

Storlek: 25 cm x 30 cm
Vikt: 3.2 kg / 7 lbs
Tjocklek: 1.7 cm / 0.67"