HEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI KONTAKTA OSS

DOLT KROPPSPANSAR

Dolda kroppspansar måste sitta väl och ligga slätt under kläderna så att de inte upptäcks enkelt. EnGardes dolda kroppspansar är avsedda att användas under längre perioder. De har ett konstruerat syfte, vilket gör dem både bekväma och väldolda. Kombinationen av enkelhet och extrem funktionalitet gör den här västen till ett utmärkt val för hemliga operationer.


EnGarde DeLuxe Underställs Väst

Ända sedan introduktionen av EnGarde DeLuxe har den varit vår mest populära väst. Framsidan, baksidan och sidorna för det här mycket dolda pansaret ger maximalt skydd mot skjutvapen. Detta gör västen till ett idealiskt val för de som jobbar med brottsbekämpning och för säkerhetspersonal. EnGarde DeLuxe Västen finns med mjuka pansarpanel med Nivå II eller Nivå IIIA. Även om redan de mjuka pansarpanelerna erbjuder ett utmärkt skydd mot knivar, finns det ytterligare anti-hugg paneler.

Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ULTRA
Västens material: Cordura® och COOLMAX® ACTIVE
NIJ skyddsnivå: II, IIIA
Vikt (medium storlek): 1.55 kg för NIJ Nivå II / RPS 1
1.95 kg / NIJ Nivå IIIA
Färger: Svart, Vit
Tillbehör SteelSkin™ Anti-Hugg PanelerEnGarde, Västen med Dubbla användningsområden

De hårda pansarplattorna ger inte bara ett maximalt skydd mot gevärseld och ett förbättrat skydd mot vassa föremål, utan användaren ges också möjlighet att besvara skjutningar.
Specifikationer

Tillgängliga ballistiska paket: ENGARDEII-ULTRA
Västens material: Bomullstwill
NIJ skyddsnivå: II/RPS1 eller IIIA
Vikt (medium storlek): 1.6 kg / NIJ II+
1.9 kg / NIJ IIIA+
4.25 kg med två Nivå III inlägg
7.25 kg med två Nivå IV inlägg
Färg: Marinblå
Tillbehör: TitanSkin™ Anti-Hugg Paneler, SteelSkin™ Anti-Hugg Paneler och ENGARTEX™ Paneler som skyddar mot små incidenter